Mijnwebsitehosting is continu bezig haar dienstverlening te verbeteren.
In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 november, tussen 00.00 uur en 04.00 uur, voeren wij onderhoud uit aan ons serverpark. Tijdens het onderhoud word het shared webhostingplatform en het plesk controle paneel voorzien van de laatste updates. Tijdens het onderhoud proberen we downtime zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas is downtime in sommige gevallen onontkomelijk. Omdat wij begrijpen dat de impact van downtime enorm kan zijn, plannen we de onderhoudswerkzaamheden altijd ‘s nachts. Op deze manier proberen we de impact voor onze klanten tot een minimum te beperken en houden we de bereikbaarheid optimaal.

Verder hebben wij besloten dat er geen PHP wijzigen aan worden gebracht op de bestaande machines met plesk 11.0.9.
Wij zullen de nieuwe machines met plesk 11.5 gebruiken die heeft namelijk de mogelijkheid om meerdere PHP versies te draaien wij zullen deze machines ook na 11 november online gooien degene die graag PHP 5.3 / PHP 5.4 en/of PHP 5.5 willen draaien kunnen ervoor kiezen om contact met ons op te nemen en aangeven dat het account gemigreerd kan worden naar het nieuwe plesk. De oude servers zullen dus PHP 5.3 blijven draaien. Verder heeft plesk 11.5 tal van nieuwe functies en verbeteringen. Er kan gebruik gemaakt worden van Roundcube webmail en de nieuwe horde.

Na de laatste enquete hebben wij besloten om Mijnwebsitehosting compleet te vernieuwen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze nieuwe site zal ook 12 November online zijn. Zijn er nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op.

———————————————————————————————————————————————————————-

UPDATE: De onderhoudswerkzaamheden zijn met succes afgerond.

———————————————————————————————————————————————————————-

Mocht er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Telefoon: 0900-3322233
E-mail: support@mijnwebsitehosting.nl