Beste huidige en natuurlijk onze toekomstige klanten,

We heten u graag welkom op onze nagelnieuwe site. Naar onze mening een veel mooiere maar bovendien ook een veel functionelere site met extra veel diensten die wij u kunnen aanbieden en een enorme hoeveelheid informatie, direct opvraagbaar onder de diverse kopjes, waarmee wij erop vertrouwen dat nagenoeg al uw vragen, zo niet al uw vragen per direct beantwoord worden.

Met onze diensten bedoelen wij natuurlijk niet alleen de webhosting, tegen de geweldige kwaliteit die u al van ons gewend bent, maar ook zaken als reseller hosting, VPS service en diensten, streaming diensten voor uw online radiostation en het volledig naar uw wens kunnen samenstellen van niet alleen web hosting maar nagenoeg al uw ICT diensten. Kijkt u voor het laatste ook eens onder het kopje maatwerk op deze site.

Kijkt u gerust eens rond en klikt op alle beschikbare links die u aantreft. U zult verbaast staan van onze veelzijdigheid en de buitengewoon voordelige prijsstelling die wij u kunnen aanbieden.

Daarnaast, als wij dan toch bezig zijn om uw gebruikersgemak te vergroten, hebben wij ons Parallels PLESK Panel aangepakt. Wij introduceren daarom niet alleen onze nieuwe site maar eveneens de laatste update naar ons PLESK 11.5.30 platform. U zult zien dat PLESK 11.5.30 nog meer te gebruikersgemak en functionaliteit te bieden heeft dan de voorgaande versie Parallels PLESK Panel 11.0.9 al te bieden had.

U ziet, uw gebruikersgemak is voor ons van essentieel belang. En wij zullen kosten nog moeite besparen om u de laatste technieken en mogelijkheden te bieden die thans en in de toekomst voorhanden zijn.

Nu zijn wij in de veronderstelling dat wij onze nieuwe site en het PLESK Panel geheel bugs en storingsvrij hebben opgeleverd, maar mocht u desalniettemin toch nog op een onvolkomenheid stuiten dan waarderen wij het uiteraard zeer als u ons daarvan in kennis wilt stellen via ons contactformulier op deze site.

Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe site. En bent u nog geen klant van Mijn Website Hosting dan hopen wij u zeer binnenkort te mogen verwelkomen als klant.

Mocht er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Telefoon: 0900-3322233
E-mail: support@mijnwebsitehosting.nl