WordPress Website Hosting
WordPress is het meest populaire CMS wereldwijd. Uit een onderzoek van W3Techs blijkt dat 15,7% van alle websites draait op WordPress. Maar ook onder de hackers en spammers is WordPress ontzettend populair.

Een website met veel of weinig verkeer maakt voor een hacker niet uit. Een hacker gebruikt jouw website om via jouw server SPAM te verspreiden. Bescherm daarom je WordPress website goed. Bij het versturen van SPAM vanaf jouw server, kan het zo zijn dat Google het IP-adres van je server op een “blacklist” zet. Hierdoor zullen ook jouw e-mailberichten bij jouw ontvanger in de SPAM-box terecht komen.

Om je WordPress-website goed te beveiligen moeten we eerst begrijpen waar het vaak fout gaat. Hackers hebben hier veel verschillende trucs voor. De website WP White Security kwam met deze infographic:
– 41 procent van de hacks hadden te maken met “Hosting”
– 29 procent van de hacks kwamen voort uit onveilige WordPress themes
– 22 procent kwamen door het gebruik van onveilige of gedateerde plugins
– 8 procent van de hacks werden simpelweg mogelijk gemaakt door het gebruiken van een zwak wachtwoord

Aan de hand van deze cijfers wordt al vrij snel duidelijk dat hosting een belangrijke factor speelt bij het beveiligen van je WordPress-website.

Maar liefst 41 procent van de aanvallen komen door problemen op je hosting-platform. Het is daarom ontzettend belangrijk om een goede hostingpartij te kiezen voor je WordPress-website.

Op al onze webhosting pakketten kan je gebruik maken van WordPress. Onze servers draaien op de hoogste kwaliteit servers van Dell en HP. Mocht een server plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er geen downtime is.

Bekijk hier onze WordPress webhosting pakketten?